Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΙΣΑΜΟΥ

Σήμερα 5 Απριλίου 2021 πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη στην οποία συμμετείχαμε, μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και φορέων του νησιού, με θέμα “Υλοποίηση επιμορφωτικού προγράμματος για την Προφύλαξη από τον SARS-CoV-2 και τα μέτρα πρόληψης στους εργαζομένους”.
Η Περιφέρεια Κρήτης πρόκειται να υλοποιήσει για δεύτερη συνεχή χρονιά το επιμορφωτικό πρόγραμμα για την Προφύλαξη από τον SARS-CoV-2  και τα μέτρα πρόληψης σε εργαζομένους, σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή και το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Η πλατφόρμα εγγραφών θα ανοίξει στις 12/4 και θα ακολουθήσουν 3 κύκλοι σεμιναρίων στις 19/04, 03/05 και 10/05.
Τα σεμινάρια θα είναι διαδικτυακά στα πρότυπα των περυσινών σεμιναρίων της περιφέρειας, με επικαιροποιημένες οδηγίες και διατάξεις.
Στόχος και της φετινής δράσης, είναι να εκπαιδευτούν πάνω στα υγειονομικά πρωτόκολλα και στα μέτρα προφύλαξης από τον SARS-CoV-2 όσο το δυνατόν  περισσότεροι επαγγελματίες και εργαζόμενοι στον τουρισμό, αλλά και οποιοσδήποτε πολίτης θέλει να ενημερωθεί σε αυτό το επίπεδο.
Σύντομα θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση της περιφέρειας και θα σας ενημερώσουμε περεταίρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: