Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ ΤΩΡΑ...

Στα μούτρα μας μπροστά και δίχως φόβο... αυτή είναι δυστυχώς η κατάσταση στην πόλη μιας και δεν υπάρχει ο χώρος για εναπόθεση αδρανή υλικών. Στα κρυφά, το βράδυ, τώρα και μέρα μεσημέρι, και αφού έχουν γεμίσει τα πάντα, απο οικόπεδα, ρέματα, ως και νταμάρια, τα βάζουμε τώρα σε εμφανείς σημεία για ..πεισματικό. 
Φυσικά και η κατάσταση θα συνεχίζεται και θα διαιωνίζεται μιας και δεν υπάρχει τιμωρία για τους φταίχτες, που αρκετές φορές αν και έχουν πιαστεί, την "σκαπουλάρουν" παριστάνοντας τους ... ανήξερους.
Διαχρονικό και αυτό το πρόβλημα που δεν μπορεί κανένας να το λύσει.... 


Δεν υπάρχουν σχόλια: