Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

430.000 Ε ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

 Την δημοπράτηση ενός πολύ σημαντικού έργου όσο και αναγκαίου έργου πέτυχε η δημοτική αρχή Κισάμου και αφορά την "Βελτίωση αγροτικών δρόμων Δημοτικών Διαμερισμάτων Δ. Κισάμου", συνολικού προϋπολογισμού 429.000,00 €, το οποίο είχε ενταχθεί απο την προηγούμενη δημοτική αρχή στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2013 – 2020» (Μέτρο 321) με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Γεωργικού Ταμείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Το έργο ανάλαβε γνωστή εταιρεία απο τα Χανιά και οι δρόμοι που θα βελτιωθούν είναι στο Δραπανιά (Άγιος Δημήτριος), στον Κορφαλώνα απο τον Αι Γιώργη ως και τον οικισμό της αεροπορίας και ως και τον παράλληλο του ΒΟΑΚ και στον Πλάτανο ο γνωστός Πλαίτης.
Να θυμίσω οτι υπάρχουν ακόμα 1.500.000Ε και για άλλους αγροτικούς δρόμους που θα πρέπει να τα τρέξει η νυν δημοτική αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: