Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΙΣΑΜΟΥ

Αγαπητά μέλη,
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε προκαταβολικά για την καταβολή της συνδρομής σας για το 2020 η οποία είναι η κινητήριος δύναμη για την συνέχιση της ομαλής λειτουργίας των δράσεων αλλά και για την διατήρηση της οικονομικής αυτοτέλειας της Ένωσης μας.
Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί, η συνδρομή της Ένωσης Ιδιοκτητών Τουριστικών Μονάδων Κισάμου για το 2020 έχει διαμορφωθεί ως εξής:
• Για ενοικιαζόμενα δωμάτια, βίλες, κατοικίες βραχυχρόνιας μίσθωσης (τύπου Airbnb) έως 20 πόρτες: 20€ / έτος
• Για ενοικιαζόμενα δωμάτια πάνω από 20 πόρτες, καθώς και ξενοδοχεία ανεξαρτήτου μεγέθους: 30€/ έτος
Για την αποπληρωμή της συνδρομής μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό της ΕΙΤΜΚ:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ  - GR65 0172 7690 0057 6909 9588 501 και στη συνέχεια θα σας αποσταλεί η αντίστοιχη απόδειξη είσπραξης.
Ως αιτιολογία κατάθεσης, αναφέρετε το όνομα του καταλύματος ή το όνομα της εταιρείας/διαχειριστή και αποστολή του αποδεικτικού στο email της ένωσης info@kissamoshotels.com
Εναλλακτικά με μετρητά στα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης: 
Καρεφυλλάκη Νίκη (Castell Hotel – 6979922938)
Περράκης Κώστας (Revekka Rooms – 6932641543)
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.
Ο Πρόεδρος / Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: