Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 1 Αυγούστου 2020

ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΣΤΗΝ ΖΕΣΤΗ

 Ζευγάρι έκανε πεζοπορία από τους Άνυδρους προς Γυαλισκάρι, όταν η γυναίκα λόγω της υψηλής θερμοκρασίας σήμερα δεν μπορούσε να συνεχίσει.... και ο σύζυγος της κάλεσε σε βοήθεια την Πυροσβεστική Υπηρεσία. 
Αμέσως απο το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καντάνου, με επικεφαλής τον προϊστάμενο του Πυρονόμο Περράκη Ιωάννη, ξεκίνησε ομάδα διάσωσης με 2 άτομα του Π.Κ Καντάνου, 2 άτομα του εθελοντές του Π.Κ Βουτά και έναν πολίτη ο οποίος προσφέρθηκε να βοηθήσει μαζί με το ασθενοφόρο του Κ.Υ. Καντάνου. 
Εντόπισαν την γυναίκα η οποία δεν έφερε τραύματα, εμφανώς εξασθενημένη, είχε όμως τις αισθήσεις της και την μετέφεραν σε κατάλληλο σημείο όπου και την παρέλαβε το ασθενοφόρο του Κ.Υ. Καντάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: