Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΛΥΚΕΙΟ

Κουβεντιάζουν ο διευθυντής του ΓΕΛ κ. Παπαευαγγέλλου, η υποδιευθύντρια κα Δελή με τον διευθυντή του 1ου Γυμνασίου κ Ψαράκη για να δουν και να βρουν τον καλύτερο τρόπο στις χρήσεις των προκάτ. 
Η αλήθεια είναι οτι ο χώρος του 1ου Γυμνασίου είναι τεράστιος και δέχτηκε με μεγάλη ευκολία τα 12 προκάτ ... που για να λέμε και του στραβού το δίκιο θα έπρεπε να ήταν 14. Αυτά τα δυο είναι που χρειάζονται ακόμα, ένα για τους καθηγητές που δεν πρέπει να είναι παραπάνω απο 12-14 σε ένα μικρό χώρο, αλλά και μια αποθήκη για τα απαραίτητα (βιβλία θρανία και αναλώσιμα). Λυπήθηκαν να μας φέρουν ένα ακόμα τουλάχιστον ενώ υπάρχει πολύ χώρος εκεί που ήταν το κατεδαφισμένο γυμναστήριο;
Ξέρω οτι ο δήμος θα κάνει άλλη μια προσπάθεια έστω να αγοράσει 2 μικρότερα αλλά αναγκαία.. να σαν και εκείνα που με απευθείας ανάθεση έκανε δώρο στο Δημοτικό στάδιο. Φυσικά εγώ κάνω πρόταση μπας και βρεθεί και κανένας ευεργέτης για ένα τουλάχιστον ή και ένα κοντέινερ για τα απαραίτητα.  Όσο για τις τουαλέτες μάλλον τις ξέχασαν, 4-5 με 170 παιδιά 4-5 και με 350; 
Για θρανία καρέκλες και τους πίνακες μάλλον θα χρησιμοποιηθούν τα παλιά... τέλος ας μην ξεχάσουν και τις κουρτίνες... μιας και οι 6 δυτικές αίθουσες είναι στον ήλιο.
Είπαμε προσωρινές λύσεις αλλά το θέμα δεν σταματάει εκεί...πρέπει να πάνε τα παιδιά κάπου καλύτερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: