Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Στη διάρκεια του καλοκαιριού, πραγματοποιήθηκαν πολύ σημαντικά βήματα λειτουργικής και αισθητικής αναβάθμισης στους χώρους του 1ου Γυμνασίου Κισάμου. Καθηγητές και μαθητές του σχολείου, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά:
1. Από το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, την πρόεδρο Γωγώ Ρηγάκη, ως βασική κινητήρια δύναμη του σχολείου μας, ιδιαίτερα στην άντληση των χορηγιών, την αντιπρόεδρο Ράνια Μαρτιμιανάκη ως ενεργό και δυναμικό μέλος του συλλόγου και επίσης τον ταμία Γιώργο Τζανακάκη για την άψογη συνεργασία.
2. Τον Μιχάλη Θεοδωρογλάκη, πρόεδρο της επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κισσάμου, ο οποίος καθημερινά συντόνιζε δραστήρια τις προσπάθειες αναβάθμισης των χώρων (σοβάδες, βαψίματα, πλακάκια στις αίθουσες, αίθουσα προβολών, τουαλέτες, πόρτες, εξωτερικοί χώροι κτλ.)
3. Τα καταστήματα Κακαουνάκη Ιωάννη, Μαρεντάκη Νίκο, ΤΕΡΖΗΣ Α.Ε, και ΑΚΡΟΝ Α.Ε. για τη δωρεάν προσφορά τους σε πλακίδια, με τα οποία αναβαθμίστηκαν τα δάπεδα σε τέσσερις αίθουσες μαθητών.
4. Τον εργολάβο Παναγιώτη Σημαντηράκη, ο οποίος διακρίνεται πάρα πολύ για τρία χαρακτηριστικά: Χρονική συνέπεια στην παράδοση των έργων. Εξαιρετική ποιότητα δουλειάς. Εντιμότητα στις οικονομικές προσφορές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: