Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΦΟΝΗΣΙ

 Όλα έτοιμα στο Λαφονήσι για τον σημερινό ιστορικό αγώνα δρόμου, προς τιμή των σφαγιασθέντων απ' τους Τούρκους κατοίκων του.
 Τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα λόγω conid-19 οι διοργανωτές προσδοκούν να κάνουν όπως κάθε χρόνο ένα σπουδαίο αγώνα δρόμου ..τον μοναδικό αν δεν κάνω λάθος που γίνεται για αυτόν τον σκοπό στην Κρήτη.
Πολλά συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό αθλητικό σύλλογο Πλοκαμιανών, αλλά και των άλλων συλλόγων των Εννιά Χωριών που συνεχίζουν να προσφέρουν για τον τόπο τους, αλλά και σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τον Δήμο Κισάμου για την υλική στήριξη του.
Οι δυο αγώνες των 12.5 χλμ και 8.5 χλμ θα ξεκινήσουν στις 18.00 με τερματισμό και οι δυο στην παραλία του Λαφονησιού.
Καλή επιτυχία στους αθλητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: