Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ TOY BLOG

20 Αυγούστου 2017 κόμβος Νοπηγείων
12 Σεπτεμβρίου 2017 κόμβος Κορφαλώνα
19 Αυγούστου 2018 κόμβος Κορφαλώνα
31 Αυγούστου 2018 κόμβος Νοπηγείων
30 Ιουλίου 2019 κόμβος Νοπηγείων
23 Απριλίου 2020 λιγο μετά απο τον κόμβο Δραπανιά (φωτο αρχειου)
25 Αυγούστου 2020 κόμβος Κορφαλώνα
Εμείς συνεχίζουμε σαν να μην τρέχει τίποτα... γιατί έτσι μας έμαθαν... να μην αντιδρούμε και να υπομένουμε τις ατέλειες, τα πρόχειρα, τα παραδοξα και τα ευτράπελα. Που για να πας στα Χανιά, στο Ρέθυμνο ή στο Ηράκλειο πρέπει να κάνεις 40 φορές τον σταυρό σου και να ανάψεις 5 κεριά άμα φτάσεις στον προορισμό σου.
Ένα μικρό flashback όχι σε όλα τα τροχαία της "ευθείας" γιατί δεν θα έφτανε η σελίδα του blog απο τα ατυχήματα μόνο στους δυο κόμβους μας ..  ενδιάμεσα, λόγω των παράνομων εισόδων- εξόδων έχουν γίνει άλλα τόσα... Παρ' όλα αυτά εμείς συνεχίζουμε κανονικά ..σαν να μην τρέχει τίποτα... γιατί μας έχουν τάξει ένα αυτοκινητόδρομο καλό ... που θα γίνει κάποτε. Όσο για τα σήματα στους υποτιθέμενους κόμβους μπαίνουν μόνο μετά απο θανατηφόρο τροχαίο...ως τότε μαντεύεις ποιος έχει προτεραιότητα και απο που πρέπει να στρίψεις.... Αλήθεια η τροχαία έχει κάνει αναφορές για αυτήν την σκοτώστρα ή περιμένουν τους Δήμους να ειδοποιήσουν.
Μιας και έχει αναλάβει πλέον την ασφάλεια του ΒΟΑΚ σαν προισταμένη αρχή ο ΟΑΚ, καλό είναι να το προσέξουν το κομμάτι αυτό που το περνάνε πάνω απο 5.000 αυτοκίνητα την ημέρα... και είναι καρόδρομος ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: