Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

ΑΛΛΟ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ

Στις 14 Σεπτεμβρίου θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι για τους μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων, αποφάσισε η κυβέρνηση. Έτσι μένουμε και μεις ήσυχοι οτι τα προκάτ θα έχουν μπει όλα και στις 16 μέρες που απομένουν, θα έχουν τελειώσει και τα μερεμέτια...
Εγκαίνια λοιπόν στις 14 του Σεπτέμβρη ενός ακόμα έργου!!!!!!!!!! για την Κίσαμο..στην Κίσαμο.
Επειδή κάπου γράφτηκε οτι είμαστε ευχαριστημένοι που ήρθαν τα προκάτ... ας ξεκαθαρίσουμε οτι είμαστε ανακουφισμένοι και όχι ευχαριστημένοι... 
Και ανακουφισμένοι είναι:
Ο Υπουργός που μπορεί να μην έπεσε ακριβώς με την ημερομηνία αλλά υλοποιήθηκε η υπόσχεση του.
Η Δημοτική αρχή που της έφυγε απο πάνω της ένα βάρος..μπας και δεν τηρηθούν τα υποσχόμενα.
Οι διευθυντές των σχολείων που ήθελαν δικό τους σχολείο, ακόμα και προκάτ, για να μην έχουν μουρμούρες απο τους καθηγητές με τα βράδυνα πηγαινέλα στα Χανιά.
Οι μαθητές που θα ξαναγυρίσουν στα κανονικά τους ...
Οι γονείς που δεν θα ανησυχούν... για τα βράδια.
Φυσικά κανείς δεν είναι ευχαριστημένος ακόμα και απ' αυτούς που ανακουφίστηκαν με τον ερχομό των προκάτ και όσο θα υπάρχει αυτό το θέμα δεν πρέπει να αναπαυόμαστε ούτε να εφησυχάζουμε με τα προκάτ... Η απαίτηση μας που θα είναι ευχαρίστηση για όλους μας, και φυσικά έργο για τον Δήμο είναι, ένα νέο σύγχρονο ΕΠΑΛ και ΓΕΛ στην Κίσαμο το συντομότερο δυνατό.
Άκου εκεί ευχαριστημένοι το 2020 με προκάτ; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: