Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ

Αν καταφέρουμε να πριμοδοτήσουμε τα παιδιά των Λυκείων Κισάμου μια υπόσχεση..που δεν βλέπω το λόγο να μην την κρατήσουν ... τότε τα βλέπω όλα στο πανεπιστήμιο.... αφού οι βάσεις έπεσαν κατά πολύ... (ενδεχομένως να μην χρειαστούν βοήθεια)
Μάλιστα έκλεψα και ένα κειμενάκι απο iPaidia.gr και σας το μεταφέρω....
Ένα ακόμη εντυπωσιακό στοιχείο – το οποίο δείχνει την πλήρη αποτυχία του εξεταστικού συστήματος- είναι το γεγονός ότι υποψήφιοι εισήχθησαν σε κάποιο πανεπιστημιακό τμήμα με μόνο …625 μόρια (!), πράγμα που σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος υποψήφιος έγραψε μόνο το … όνομά του. Η περίπτωση αυτή αφορά σε υποψήφιο, ο οποίος εισήχθη στο τμήμα δασολογίας στο Καρπενήσι.
Ανάλογη εικόνα βλέπουμε και στο τμήμα Φυτικής Παραγωγής στο Μεσολόγγι, όπου υποψήφιος κατέλαβε μια θέση με 1700 μόρια ! Το εντυπωσιακότερο βέβαια είναι ότι υποψήφιος κατάφερε να εισαχθεί σε τμήμα Μαθηματικών με 3.125 μόρια (πρόκειται για το τμήμα Μαθηματικών Σάμου).
 iPaidia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: