Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Αν και το έργο ήταν να εκτελεστεί το καλοκαίρι, δεν έχει τόσο σημασία αν ξεκίνησαν οι εργασίες, αρχή της νέας σχολικής χρονιάς, αρκεί να τελειώσει.
Είναι έργο πνοής για την Κίσαμο, και την αθλούμενη νεολαία της, την πολύ φτωχή σε αθλητικούς χώρους πόλη μας.
Η ιδέα ήταν έμπνευση του διευθυντή του σχολείου κ. Μιχάλη Μπαντουδάκη, και με την βοήθεια της δημοτικής αρχής Σταθάκη, αποφασίστηκε απο κοινού να μην γίνει μια απλή παρέμβαση στο χώρο αλλά μια ουσιαστική αναβάθμιση του, και ένα μικρό προπονητικό κέντρο για όλους τους αθλητές και αθλήτριες της περιοχής να γεννηθεί. Γα τον σκοπό αυτό συνεργάστηκαν ο Δήμαρχος κ. Σταθάκης, ο τότε αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Δερουκάκης με την περιφέρεια και τον κ. Βουλγαράκη Απόστολο Αντιπεριφερειάρχη Χανίων. Το αποτέλεσμα θα το δούμε σε λίγες βδομάδες.
Ένα ακόμα έργο μετά από συλλογική προσπάθεια, προς όφελος των παιδιών μας.
Συγχαρητήρια

Δεν υπάρχουν σχόλια: