Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

Υπεγράφη στις 19/08/2020, από τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργου Ξανθουδάκη, η σύμβαση του έργου: «Επισκευή – Αποκατάσταση σχολικών κτιρίων έτους 2019-2020-2021», προϋπολογισμού 1.000.000 € (με ανάθ.& Φ.Π.Α.).
Σύμφωνα με τη σύμβαση προβλέπεται εντός 24 μηνών η ολοκλήρωση οικοδομικών και  ηλεκτρομηχανικών εργασιών όπως η ολική ή μερική αντικατάσταση στεγών από κεραμίδια, η αποξήλωση και η κατασκευή νέας υγρομόνωσης- θερμομόνωσης, η ανακατασκευή χώρων υγιεινής με ταυτόχρονη δημιουργία χώρων υγιεινής για ΑμεΑ, η επισκευή δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης, η επισκευή και η αναβάθμιση αύλειων χώρων κ.α.

Αυτά κάναμε και μεις ... ώσπου μας είπαν τι άλλο έπρεπε να κάνουμε.... για να μην έχουμε σχολεία.. και αποφασίσαμε να  τα κατεδαφίσουμε αφού δεν είχαμε ώρα να τα συντηρήσουμε. Αρχίζω να πιστεύω οτι τα Λύκεια μάλλον δεν έχουν κανένα πρόβλημα απλά θέλουμε εμείς να .. έχουν και κάποιοι άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: