Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ.... ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ

- Μηχανοκίνητη πορεία είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 29/08 στις 11:00 το πρωί με τόπο συγκέντρωσης και αφετηρία το λιμάνι της Σούδας, στάση στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων και στη συνέχεια πορεία σε όλη την πόλη, για την κακοποίηση των ζώων στα Κεραμιά. Στην πορεία θα βρίσκεται και η κηδεμόνας των ζώων. 
- Mηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας Δευτέρα 31 Αυγούστου με αφετηρία, στις 12:00μμ, τον κόμβο Μουρνιών. Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την χωρίς ουσιαστικό λόγο ανακήρυξη του νομού Χανίων σε καραντίνα. Στην πορεία θα βρίσκεται και γνωστοί κρητικοί καλλιτέχνες.

Μιας και είναι της μόδας στα Χανιά και επειδή Χανιά είναι όλος ο νομός δεν κάνουμε και μεις μια μηχανοκίνητη πορεία για τα δικά μας προβλήματα; ... εμείς έχουμε και σοβαρότερους λόγους....

Δεν υπάρχουν σχόλια: