Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ

Την Τετάρτη 26 Αυγούστου ώρα 12.00 θα γίνει στο Δημαρχείο Κισάμου συνάντηση της Δημοτικής αρχής και της διοίκησης του Λιμενικού Ταμείου του Νομού Χανίων. Σκοπός της συνάντησης είναι η  προκαταρκτική συζήτηση για το θέμα ενδεχόμενης ίδρυσης μαρίνας στον χώρο του παλιού Τελωνείου Κισάμου.
Μάλιστα όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΛΤΝΧ κ. Βιριράκης, μετά την συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Μυλωνάκη, θα γινει ανοικτή συζήτηση με σκοπό να χαραχθεί μια σωστή αναπτυξιακή πολιτική για την επόμενη πενταετία, γιατί για να μην κοροιδευόμαστε, αυτά τα έργα δεν γίνονται αμέσως.
Δανείστηκα και μια φωτο απο τον Νίκο Βερυκάκη πατήστε πάνω της, για μεγέθυνση, και ρωτώ ποιον θα πειράξει μια τέτοια μαρίνα στο Τελωνείο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: