Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΛΦΙΝΙ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟ ..ΑΛΛΟ

Συγχαρητήρια Κώστα!
Η ΠΑΕ Χανιά (ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ) εκφράζει τον θαυμασμό της και τα θερμά της συγχαρητήρια στον Κώστα Βαρουχάκη για το σπουδαίο επίτευγμα που σημείωσε την Τετάρτη 19 Αυγούστου, κολυμπώντας για "ιερό" σκοπό περίπου 25 χιλιόμετρα, από τη λιμνοθάλασσα του Μπάλου μέχρι την παραλία του Τελωνείου στο Καστέλι.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που υπήρξε "σημαία" του Κισσαμικού και παράλληλα τίμησε τη φανέλα του ΑΟ Χανιά, διακρίνεται πλέον στο τρίαθλο. Το σπουδαίο επίτευγμα του ήταν αφιερωμένο στον αγώνα για ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου που λειτουργεί στα Κουτουφιανα Κισσάμου.
Το πάθος και η αγάπη για τον αθλητισμό, η μαχητικότητα αλλά και οι ηγετικές ικανότητες ήταν στοιχεία που τον διέκριναν και ως ποδοσφαιριστή.
Του ευχόμαστε να είναι υγιής, να μας προσφέρει πολλές συγκινήσεις ακόμη και να συνεχιστούν τόσο οι επιτυχίες του στον αθλητισμό, από τον νέο δρόμο που έχει χαράξει τα τελευταία χρόνια, όσο και το σπουδαίο φιλανθρωπικό του έργο.
Συγχαρητήρια Κώστα, είμαστε περήφανοι για σένα!
*Να σημειωθεί ότι στον πρώτο (εντός έδρας) επίσημο αγώνα της νέας σεζόν η ομάδα μας θα βραβεύσει τον Κώστα Βαρουχάκη για τη σπουδαία φιλανθρωπική του δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: