Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

ΚΑΛΩΣ ΤΙΣ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ

Έφτασαν στο Λιμάνι της Σούδας οι 14 νταλίκες που έχουν τις προκάτ αίθουσες των Λυκείων Κισάμου και ως το μεσημέρι θα βρίσκονται στην Κίσαμο. Οι υπόλοιπες 13 θα έλθουν το Σάββατο. 
Στο λιμάνι της Σούδας βρέθηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Χαχλάκης για να ρυθμίσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταφοράς των στους χώρους που θα τοποθετηθούν 1ο Γυμνάσιο και Μαύρο Μώλος.
Είμαστε ο πρώτος Δήμος που παραλαμβάνει προκάτ αίθουσες, μιας και οι ανάγκες μόνο για φέτος σε προκάτ αίθουσες διδασκαλίας, σε όλη την Ελλάδα είναι 350, αναδεικνύοντας έτσι και το τεράστιο πρόβλημα σχολικής στέγης που υπάρχει.. 
Με τον ερχομό των προκάτ και την γρήγορη συναρμολόγηση τους θα αποφύγουμε το αγκάθι του απογευματινού σχολείου που τόσα προβλήματα δημιούργησε την περασμένη χρονιά. Φυσικά λύση δεν είναι τα προκάτ και εδώ πρέπει να επικεντρωθεί ο αγώνας του Δήμου αλλά και των φορέων της πόλης, όπως φυσικά και των γονέων ....να μην γίνει μόνιμη αυτή η κατάσταση. Ο αγώνας και η πίεση τώρα για τα Νέα Λύκεια και όσο δυνατόν γρηγορότερα. Η πίεση φέρνει αποτέλεσμα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: