Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Το πρώτο πανό που μπήκε λίγο μετά το Κεφάλι απο την ομάδα πρωτοβουλίας, που συστάθηκε πριν κάμποσες μέρες, και δείχνει την αντίθεση της στην δημιουργία ξανά λατομείων-μεταλλείων στην πιο όμορφη περιοχή του Δήμου μας.... Ας ελπίσουμε οτι σε αυτήν την καμπάνια θα συμμετάσχει και ο Δήμος Κισάμου όπως έκαναν όλοι σχεδόν οι πολιτιστικοί σύλλογοι και φορείς του Δήμου. 
- Κοινωφελής και Μονομετοχική θα μπορούσαν να τυπώσουν ένα κατατοπιστικό φυλλάδιο (στην γλώσσα τους) στους χιλιάδες ξένους που μας επισκέπτονται με το πρόβλημα μας... γιατί η μόνη ασπίδα που έχουμε για να μην γίνουν πάλι λατομεία είναι ο... κόσμος και η αντίδραση του.
Καιρός να καταλάβουμε οτι πρέπει να υπερασπιζόμαστε αυτά που βρήκαμε και τα έχουμε κάνει κόσκινο... απο την εκμετάλλευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: