Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΑΚ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΑΜΟΣ

Ανακοινώνεται ότι με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, λόγω εργασιών σήμανσης που πραγματοποιούνται  για την εκτέλεση του έργου ‘Υπόγειες διασυνδέσεις Κρήτης με το Ηπειρωτικό σύστημα’ και για την εξασφάλιση των ομαλών κυκλοφοριακών συνθηκών στον Βόρειο Οδικό Άξονας Κρήτης, θα ισχύσει προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στον Βόρειο Οδικό Άξονας Κρήτης στις περιοχές Κόμβου Πλατανιά έως Κόμβου Ταυρωνίτη.
Συγκεκριμένα, την Τρίτη 01.09.2020 κατά τις ώρες 06:00 έως 16:00, η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται – διεξάγεται από τους κόμβους Πλατανιά και Ταυρωνίτη (κίνηση στην Παλαιά Εθνική Οδό Χανίων- Κισάμου).
Σε περίπτωση που απαιτηθεί η παράταση πέραν της 16:00 ώρας της προαναφερόμενης απαγόρευσης, αυτή θα εφαρμοστεί μόνο στο ρεύμα κυκλοφορίας από Χανιά προς Κίσσαμο. Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: