Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Εκλογές προγραμματισμένες είχε την περασμένη Τετάρτη ο Νέος Κισαμικός αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε απαρτία και έτσι η ημερομηνία των εκλογών αναβάλλεται εως νεωτέρας. Μάλιστα όπως διέρρευσε οι συμμετοχές ή καλύτερα αυτοί που έδειξαν ενδιαφέρον για να μπουν στο νέο συμβούλιο δεν συμπλήρωναν τα δάκτυλα της μιας χέρας. Δεν ξέρω αν αυτή η απαξίωση έχει να κάνει με την ΠΑΕ που μας απογοήτευσε με την φυγή της, αλλά η αλήθεια είναι οτι στις ακαδημίες της ομάδος που ανήκουν στον Νέο Κισαμικό υπάρχει μέλλον...και απορώ οι πατεράδες που θέλουν τα παιδιά τους να παίξουν ποδόσφαιρο που είναι; 
Θέλουμε ομάδα στην πόλη μας αλλά να ασχοληθούμε με αυτήν δεν έχουμε ενδιαφέρον... ας ελπίσουμε οτι θα ενδιαφερθούν κάποιοι για το ντόπιο ποδόσφαιρο και να μην το αφήσουν να διαλύσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: