Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

Συζήτηση έγινε σήμερα ανάμεσα στους εμπλεκόμενους φορείς στο Δήμο Κισάμου, σχετικά με την δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (open mall) στην Κίσαμο, καθώς είναι γνωστό ότι η Περιφέρεια Κρήτης έχει εγκρίνει έξι προτάσεις συνολικού προϋπολογισμού 9.875.937 ευρώ, στο πλαίσιο χρηματοδότησης 59 προτάσεων της δράσης “Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου” με 96 εκατ. ευρώ και ανάμεσα στις προτάσεις είναι και η Κίσαμος.
Οι προτάσεις θα υλοποιηθούν με συνεργασία ανάμεσα στους Δήμους και τους κατά τόπους Εμπορικούς Συλλόγους. 
Για την Κρήτη, συγκεκριμένα, στη δράση περιλαμβάνονται τα εξής open mall: 
Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Χανίων με χρηματοδότηση 1.659.755,61 ευρώ, Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Ρεθύμνου με 1.652.000,00 ευρώ, Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Κισσάμου με 1.768.220,00 ευρώ, Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Ιεράπετρας με 1.496.937,45 ευρώ, Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Ηρακλείου 1.768.065 ευρώ και Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Αγίου Νικολάου με χρηματοδότηση 1.530.958,85 ευρώ.
Ας ελπίσουμε ότι κάτι καλό θα βγει και θα ξεκινήσει άμεσα η συνεργασία αυτή για την τόνωση της αγοράς, δίχως πολιτικές προστριβές και με γνώμονα το καλό της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: