Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

ΑΣΗΜΕΝΙΑ Η ΜΑΡΙΤΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία η διοργάνωση και με πολλές διακρίσεις για την Ελλάδα τελείωσε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα -16 ετών και το Πανευρωπαϊκό των -18 & -21 στο άθλημα του  ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ !!!
 Περίπου 700 αθλητές έδωσαν το παρόν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ανάμεσα τους και η ελληνική αποστολή, με άτομα διακεκριμένα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, αγωνίστηκαν για την Ελλάδα δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό και χαρίζοντας μας αρκετά μετάλλια.
 Τα αποτελέσματα για την Ελλάδα ήταν κάτι παραπάνω από καλά, αφού η χώρα μας κατετάγη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα -16 ετών δεύτερη, χαρίζοντας μας μια θέση στο βάθρο, ενώ στο Πανευρωπαϊκό -18, & -21 κατέλαβε την 4η θέση αγωνιζόμενοι οι αθλητές μας με αντιπάλους από τις κορυφαίες χώρες του αθλήματος.   
Ανάμεσα στους αθλητές και δυο παιδιά απο την Κίσαμο, η Μπονατάκη Μαριτόνια η οποία έδωσε χαρά όχι μόνο στην Κίσαμο αλλά και στην Ελλάδα, χαρίζοντας μας την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και στην κατηγορία "FIGHTING" -63 KG  ενώ στο αγώνισμα "NE WAZA" κατάλαβε την 4η θέση.
Η άλλη συμμετοχή του Γιάννη Μπουζάκη από το προπονητήριο του Πλατάνου ήταν η ευχάριστη έκπληξη και στο αγώνισμα  “NE WAZA” στα  -66 KG, στην πρώτη εμφάνιση και αφού έδωσε δυο πολύ δυνατούς αγώνες κατάλαβε την 9η θέση. 
Τους αθλητές συνόδευαν στους αγώνες οι δυο προπονητές τους, Μαρινάκης Δημήτρης και Αντωνομανωλάκης Γρηγόρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: