Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

ΝΩΡΙΣ-ΝΩΡΙΣ

47 μέρες μόλις η Δημοτική αρχή στην εξουσία και να σου η πρώτη κίνηση για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 "Ένα μικρό βήμα για την Κίσαμο". Η αλήθεια είναι οτι την ώρα που έγραφα αυτό οι φίλοι της σελίδας ήταν 160 ... και ανάμεσα τους πολλά πρόσωπα της πολιτικής σκηνής της πόλης μας ακόμα και εκλεγμένοι. Φυσικά κακό δεν είναι μιας και εγώ θα το πατήσω το αίτημα γιατί έχω περιέργεια άμα γίνουμε πολλοί μπας και αποκαλυφτεί...μετά μπορούμε πολύ εύκολα να διαγράφουμε αν δούμε οτι δεν έχουμε κοινές επιδιώξεις και πρακτικές με την ΠΑΡΑΤΑΞΗ.
Αν και η Κίσαμος θέλει μεγάλα βήματα θεωρώ οτι ξεκίνησε μια άλλη εποχή στα αυτοδιοικητικά μας... κρυφή και ύποπτη προς το παρόν (κάποιος μπορεί να χασκογελάει πίσω απο την σελίδα) αλλά ενδεχομένως να βγάλει είδηση στο τέλος. 
Like λοιπόν στα αιτήματα φιλίας... μα δεν χάνουμε και κάτι;



Δεν υπάρχουν σχόλια: