Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

Το Δ.Σ του συλλόγου "H ΕΝΟΤΗΤΑ" προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ η οποία θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του συλλόγου (πλατεία) στις 26 Οκτωβρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 7μ.μ.
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
-Απολογισμός δράσης απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
-Οικονομικός απολογισμός.
-Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών.
-Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή νέου Δ.Σ και Ε.Ε.
Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει το αργότερο έως 31 Οκτωβρίου να επικοινωνήσουν με οποιοδήποτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γ.Σ θα επαναληφθεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου και ώρα 2μ.μ στην έδρα του συλλόγου και θα ακολουθήσουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ και Ε.Ε
Ώρα έναρξης των εκλογών 3μ.μ ως 8μ.μ
Απευθυνόμαστε σε όλους τους συντοπίτες μας και ιδιαίτερα στους νέους που έχουν διάθεση για δουλειά να πλαισιώσουν το Δ.Σ όχι μόνο με την συμμετοχή στις δραστηριότητες μας αλλά και με την υποβολή υποψηφιότητας στις αρχαιρεσίες.Για οποιοδήποτε πληροφορία με τα μέλη του Δ.Σ.
Η ΕΝΑΣΧΌΛΗΣΉ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ...!!!!!!
Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟΦΕΡΕΙ...!!!!!!!
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Το Δ.Σ του συλλόγου ΕΝΟΤΗΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: