Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΤΗΜΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΞΗ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑΣ

  Ο Δήμος Κισάμου ενημερώνει, όσοι δημότες επιθυμούν να αποκτήσουν  πιστοποιητικό αμπελοκτημοσύνης για απόσταξη τσικουδιάς, μπορούν να το χορηγηθούν από τον Δήμο μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου 2019. Η  σχετική βεβαίωση που εκδίδεται από το Δήμο δίνεται ΜΟΝΟ στους αμπελουργούς των οποίων οι αμπελώνες τους καταλαμβάνουν έκταση μικρότερη του ενός (1) στρέμματος. Απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση πιστοποιητικού:
1) Αίτηση (χορηγείται από την υπηρεσία)
2) Αμπελουργικό Μητρώο ή Ε9 και Ε1 ή Δήλωση Καλλιέργειας (έγγραφα που αποδεικνύουν την καλλιέργεια αμπελιού κάτω του στρέμματος) 
3) Ταυτότητα 
4) ΑΦΜ  
 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: Γραμματεία, 28223 40200. 
Εκ του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: