Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ;

-Μέσα στο Νοέμβριο αναμένεται να γίνουν οι τοποθετήσεις εκπαιδευτικών, στις κενές θέσεις που υπάρχουν στα σχολεία των δήμων Σφακίων και Καντάνου – Σελίνου της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, σύμφωνα με δέσμευση που έδωσε σε φορείς των περιοχών αυτών που την επισκέφθηκαν στο γραφείο της την Τρίτη, η αρμόδια υφυπουργός Σοφία Ζαχαράκη…
Πάλι την απ όξω μέσα "φάγαμε". Μάλλον ο διαμεσολαβητής βουλευτής Χανίων, κ. Βολουδάκης δεν ήξερε για τα κενά στην Κίσαμο. Φυσικά εμείς τα είπαμε στον κ. Διγαλάκη και ησυχάσαμε ... (Δεν είχαν προβλεφθεί στον προϋπολογισμό;)
Η συνάντηση που έγινε στο Υπουργείο Παιδείας το μεσημέρι της Τρίτης 22 Οκτωβρίου, όπως αναφέρουν πηγές από τους δημοτικές αρχές των περιοχών που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα, δρομολογήθηκε με πρωτοβουλία του βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Μανούσου Βολουδάκη. Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν ο δήμαρχος Σφακίων  Μανούσος Χιωτάκης, η αντιδήμαρχος Αφροδίτη Σφηνιά, οι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Καντάνου – Σελίνου Μπιτσάκη Μαρία και Βλησίδη Σταματία καθώς και εκπρόσωποι γονέων από τα σχολεία που αντιμετωπίζουν προβλήματα υποστελέχωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: