Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Όπως έμαθα τις επόμενες μέρες, ίσως μετά την 1η του Νοέμβρη, θα κλείσει το Δημοτικό στάδιο Κισάμου για ένα μεγάλο διάστημα μιας και θα γίνουν κάποιες εργασίες εκτός από το ταρτάν που είναι προγραμματισμένο. Κάτι ακούγεται για τον φωτισμό του γηπέδου, αλλά και πολλές άλλες εργασίες που δεν μπορούν να γίνουν παρουσία μικρών παιδιών. 
Ας ελπίσουμε ότι θα τελειώσουν γρήγορα οι εργασίες μιας και δεν υπάρχει εναλλακτική λύση στα αθλητικά δρώμενα της πόλης, ούτε ένα βοηθητικό γήπεδο. Μάλιστα το πιο κοντινό είναι αυτό του Κολυμβαρίου αφού όλοι ξέρουμε ότι του Πλατάνου ακόμα...να καθαρίσει!!!
Πάντως ως και την άλλη Τετάρτη θα έχει παραδοθεί το Θεοχαράκειο με τις καινούργιες μπασκέτες του...και μια μικρή προπόνηση μπορούν να κάνουν οι ακαδημίες εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: