Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΕΡΒΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

1.Ιωάννης Ζερβός του Ιωάννη, απόστρατο αξιωματικό ΕΛ.ΑΣ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
2. Πασσάκος Σπυρίδωνας του Παναγιώτη, Προϊστάμενος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, ως Αντιπρόεδρος,
3. Μαραθάκης Γεώργιος, του Δημητρίου, Πολιτικός Μηχανικός.
4. Παναγιώτης Σημανδηράκης του Αντωνίου, Δήμαρχος Χανίων.
5. Νικόλαος Ηλιάκης του Εμμανουήλ εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Χανίων.
6. Ιωάννης Μανωλικάκης του Ιωάννη εκπρόσωπο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Νομού
Χανίων.
7. Ιωάννης Γελασάκης του Δημητρίου εκπρόσωπο του Πανελλήνιου Συνδέσμου (Ένωσης) Ναυτικών Πρακτόρων και Επαγγελματιών Χρηστών Λιμένων.
8.Κωνσταντίνος Ντάγκας του Γεωργίου Προϊστάμενος της Δ/νσης Τελωνείου Χανίων.
9. Δημήτριος Βιριράκης, του Γεωργίου, Πολιτικό Μηχανικό.
10. Σπυρίδωνας Νταουντάκης του Νικολάου, Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στα Λιμενικά Ταμεία Δυτικής Κρήτης

Αυτό είναι το Δ.Σ του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων μετά και τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη προέδρου που έγιναν χθες. Δεν άλλαξε και τίποτα ξέραμε τον πρόεδρο εδώ και ένα μήνα... 
Μια αλλαγή που σκοπό έχει να δούμε κάτι να γίνεται και στο δεύτερο στην τάξη Λιμάνι του νομού μας, μιας και η προηγούμενη διοίκηση ήξερε καλά να ρίχνει μόνο άσφαλτο. Ας ελπίσουμε οτι η συνεργασία Δήμου Κισάμου με Χανίων θα κρατήσει μιας και ο μόνος μας εκπρόσωπος μέσα στο νέο συμβούλιο είναι ο Κισαμίτης δήμαρχος Χανίων κ. Σημανδηράκης, που μπορεί και θέλει να βοηθήσει.
Το σύστημα είναι άδικο και αυτό το ξέρουν όλοι, μιας και δεν υπάρχει εκπροσώπηση για την Πύλη εισόδου εξ δυτικών, την Κίσαμο, όπως την αναφέρουν οι οδηγοί των λιμανιών του νομού. Κρίμα βέβαια γιατί υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να απογειώσουν το λιμάνι μας, αλλά οι σκοπιμότητες το κρατάνε σε πολύ χαμηλό προφίλ. Ας ελπίσουμε οτι ο νέος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου του νομού ξέρει κατά που πέφτει η Κίσαμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: