Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

ΝΕΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤΕΣ ΣΤΟ ΘΕΟΧΑΡΑΚΕΙΟ

 Από την στιγμή που πρώτοι το δημοσιοποιήσαμε πριν από ένα χρόνο γράφοντας ότι η κατάσταση με τις μπασκέτες στο Θεοχαράκειο είναι κίνδυνος θάνατος και χρειάζονται αντικατάσταση, έγινε σκοπός του αντιδημάρχου κ. Χαχλάκη, γνώστη του χώρου σαν ερασιτέχνης μπασκετμπολίστας, αλλά και του αντιδήμαρχου επί αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου μας κ. Κελαιδή. 
 Έτσι σήμερα ξηλώθηκαν οι επικίνδυνες παλιές μπασκέτες, δείχνοντας μας την τεράστια ζημιά  που είχαν και εντός των ημερών θα τοποθετηθούν οι νέες. Μάλιστα στην σύντομη κουβέντα με τον Γιάννη Κελαιδή μου είπε πως θέλει να κάνει το Θεοχαράκειο στολίδι και ήδη έχει ξεκινήσει μελέτη για αντικατάσταση του αγωνιστικού χώρου με ειδικό ταρτάν αλλά και του φωτισμού. 
Το Θεοχαράκεο θα παραμείνει κλειστό για κάμποσες μέρες ώσπου να τοποθετηθούν με ασφάλεια οι νέες μπασκέτες, μάλιστα όπως με ενημέρωσε στα σχέδια της Δημοτική αρχής είναι το αθλητικό κέντρο κάθε βράδυ να κλειδώνει αλλά και να μπει επιτέλους μια επιγραφή με την ονομασία του Θεοχαράκειο αλλά και να τιμήσουμε και τον άνθρωπο του έκανε αυτήν την δωρεά στην πόλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: