Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ...ΘΑ ΕΛΘΕΙ

Οριστικοποιήθηκε, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στον Δήμο Κισάμου.
Ο Πρωθυπουργός θα παραστεί στην επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Κισάμου στις 10: 15 το πρωί της Δευτέρας.
Στην συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης  θα καταθέσει στέφανο στο Ηρώο της πόλης, στην πλατεία Τζανακάκη και στις 12:00 θα παρακολουθήσει την παρέλαση τμημάτων μαθητών, συλλόγων και σωματείων στην οδό Σκαλίδη της Κισάμου.
Περισσότερες λεπτομέρειες για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Κίσαμο ενδεχομένως να δοθούν και όταν εκδοθεί η επίσημη ανακοίνωση.

Πάντως επίσημη ανακοίνωση όπως λέει και ο Γιάννης δεν έχει βγάλει κανείς, είναι απο τις λίγες περιπτώσεις που πρωθυπουργός μιας χώρας επισκέπτεται μια μικρή πόλη και 3 μέρες πριν την επίσκεψη του δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: