Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΔΙΗΜΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΑΝΟΥ ΣΤΑ ΕΝΝΙΑ ΧΩΡΙΑ

Σήμερα ξεκινούν οι διήμερες εκδηλώσεις στα ορεινά του Δήμου Κισάμου σχετικά με το Κάστανο. Πρώτη μέρα και στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στην πανέμορφη Λίμνη εσπερίδα στα πλαίσια της  ΓΙΟΡΤΗΣ του ΚΑΣΤΑΝΟΥ, όπου θα μιλήσου οι επίσημοι καλεσμένοι του Δήμου μας κ. Στέφανος Διαμαντής (Δασολόγος Φυτοπαθολόγος) για τις ασθένειες της καστανιάς (Έλκος και Μελάνωση ) και ο Γιώργος Καζάκης ερευνητής για το πρόγραμμά του ΜΑΙΧ (προστασία και διατήρηση καστανιάς - φυτώριο κλπ) 
Η κεντρική εκδήλωση των γιορτών του Κάστανου, θα γίνει την επόμενη μέρα, Κυριακή 27 Οκτωβρίου, στο Έλος, με πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα χαιρετισμούς και πολλά κάστανα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: