Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου (ΕΠΟΦΕΚ), η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Εύβοιας(ΟΠΣΕ) και η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου (ΟΠΣΡ), πραγματοποιούν μια σημαντική πρωτοβουλία-συνάντηση (2ην) στην Κίσαμο Χανίων στις 19-20/10/2019 με τους παρακάτω στόχους:
1.Την συνεργασία σε κοινά προβλήματα και προοπτικές των Πολιτιστικών Συλλόγων.
2. Την παρότρυνση και βοήθεια για την δημιουργία Ενώσεων ή Ομοσπονδιών Πολιτιστικών Συλλόγων κατά γεωγραφική ενότητα σε όλη την Ελλάδα.
3. Την επαναφορά του πολιτισμού στο κέντρο κάθε τοπικής, περιφερειακής και εθνικής πολιτικής.
Καλούμε κάθε Ένωση ή Ομοσπονδία ή Δίκτυο Πολιτιστικών Συλλόγων ή Πολιτιστικό Σύλλογο ή ομάδα πρωτοβουλίας ανά την Ελλάδα να συμμετέχει στις εργασίες αυτής της συνάντησης.
Η όλη προσπάθεια γίνεται με την στήριξη των Δήμων Κισάμου και Πλατανιά.
Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος της ΕΠΟΦΕΚ
Κουνελάκης Στέλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: