Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Ένας μεγάλος χαμός αυτές τις μέρες στην Κίσαμο πολιτικοί, πρωθυπουργοί, αρχηγοί κομμάτων, οι γυναίκες τους, θα είμαστε δακτυλοδεικτούμενοι και όπως έμαθα άρχισε ήδη η καθαριότητα εντός της πόλης... Εδώ και το Ηρώο φτιάξανε που πριν κάμποσες μέρες στάθμευε μια ψησταριά μέσα και δυο τρία ποδήλατα. Ευκαιρίας λοιπόν της αφίξεως και του πρωθυπουργού την Δευτέρα ας παραγγείλουμε να καθαρίσουν τον δρόμο από Κολυμβάρι ως και τα Νοπήγια .. από εκεί θα περάσει σίγουρα. 
Είναι ίσως η μοναδική ευκαιρία μας να βάλει η περιφέρεια κανένα μηχάνημα να μαζέψει αυτά που από τον Φεβρουάριο βρίσκονται δεξιά και αριστερά. Μάλιστα εκεί στην κατολίσθηση υπάρχουν και δυο ελιές κοντά στο δρόμο, που θέλουν και μάζεμα..
Ευτυχώς την βγάλαμε όλη την καλοκαιρινή περίοδο ....δίχως πολλά απρόοπτα ας μην συμβούν τώρα! Τέτοια εκτίμηση που μας έχουν εκεί στην Περιφέρεια, απορώ τι μας βρίσκουν οι πολιτικοί και οι επίσημοι και μας επισκέπτονται; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: