Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ

 Πριν και μετά... καθαρίζεται η πόλη όσο επιτρέπεται βέβαια. Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βασίλης Κουνδουράκης αλλά και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Μαυροδημητράκης είναι παρόν... στις δύσκολες περιπτώσεις όπως αυτές των καλαμιών, που έχουν φάει τους δρόμους. Παραποτάμιοι δρόμοι και ένα γύρω απο το δημοτικό στάδιο θα καθαριστούν τις επόμενες μέρες.
Για του στραβού το δίκιο βέβαια, αλλά και για να ευλογήσουμε τα γένια μας, έχει παίξει ρόλο και το blog αυτό στους καθαρισμούς ..αφού μεταφέρει σχεδόν καθημερινά τα παράπονα των κατοίκων στους αρμόδιους ..που όπως φαίνεται το διαβάζουν.
Καλή δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: