Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

ΕΓΡΑΨΑΝ.....

Με κάθε επισημότητα… ΠΑΕ Χανιά!
Το νέο ξεκίνημα της ομάδας μας με το όνομα ΠΑΕ Χανιά έχει πάρει “σάρκα και οστά” μετά από την επίσημη έγκριση από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων της αλλαγής του διακριτικού τίτλου.
Είπα και γω....
Καιρός λοιπόν αφού πήραν την επίσημη έγκριση της πολιτείας να γυρίσουν πίσω τα σύμβολα της ομάδας. Όσο πικρό και να ακούγεται δεν μπορεί το δελφίνι να είναι το σύμβολο των Χανίων, ούτε το ΠΓΣΚ να συνοδεύει το σήμα εκεί χαμηλά. Η προσπάθεια είχε νικητές και ηττημένους..εμείς είμαστε πάντως από τους νικητές, μιας και στην ιστορία της ΠΑΕ Χανιά θα αναγραφεί ότι τους δώσαμε ότι δεν μπορούσαν να κάνουν τα Χανιά από μόνα τους!! Τους κάναμε ομάδα για άλλη μια φορά.
Με τις υγείες μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: