Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΚΙΣΑΜΟ 19-20/10/2019

 Η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου μετά το τέλος του σημαντικού Πολιτιστικού διημέρου που πραγματοποιήθηκε στις 19 και 20/10/2019  με την συμμετοχή των Ομοσπονδιών Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου και Εύβοιας και την σημαντική απόφαση να προχωρήσουμε  σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την δημιουργία ενός Δικτύου Ενώσεων και Ομοσπονδιών Πολιτιστικών Συλλόγων Ελλάδος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φορείς της επαρχίας μας  για την θερμή υποδοχή και φιλοξενία.
Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιο, το Δήμαρχο Κισάμου κ. Μυλωνάκη Γεώργιο, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Χαχλάκη Γεώργιο, τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Φραγκιουδάκη Γιώργο, την δημοτική σύμβουλο κ. Ξηρουχάκη Άλκηστη, τον Δήμαρχο Πλατανιά κ. Μαλανδράκη Ιωάννη, τον εντεταλμένο σύμβουλο Πολιτισμού κ. Καπνισάκη Αντώνιο, τον αναπληρωτή ταμία του Νέου Εμπορικό Σύλλογο Κισάμου κ. Χουδαλάκη Βαγγέλη, τον πρόεδρο του Σύλλογο ξενοδόχων Κισάμου κ. Βερναδάκη Ιωάννης, τον κ. Κατάκη Παντελή πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων του Ανουσάκειου Ιδρύματος για την ξενάγηση στο Μουσείο Ειρηναίου, τον αρχαιολόγο Μαρινάκη Μανώλη για την ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο και τον υπεύθυνο του Τσατσαρωνάκειου Πολιτιστικού Πολύκεντρου κ. Ξανθουδάκη Αρη.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε .......
.....για τη συμμετοχή τους στις εργασίες της συνάντηση μας τον βουλευτή Χανίων κ.Βολουδάκη Μανούσο , την εντενταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Πολιτισμού κ.Μαλανδράκη Σοφία ,τον αντιπρόεδρος του εμπορικού τμήματος του Επιμελητηρίου Χανίων κ.Τσοντάκη Χρήστο, τον αντιδήμαρχο Δήμου Πλατανιά κ. Μαλακωνάκη και τον κ. Παπαδάκη Αλέξανδρο από το Ρέθυμνο .
Επιπρόσθετα ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φαλελιανών `Η Δημιουργία`,τον πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Φαλελιανών κ.Τσοντάκη Στεφανή και όλους τους κατοίκους για την θερμή φιλοξενίας τους.
Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λουσακιών και τον ιδιοκτήτη του καζανιού Βασίλη Αντωνογιαννάκη για την  υπέροχη βραδιά του Σαββάτου και τους μουσικούς Σταματάκη Νίκο και Παπαδάκη Γιάννη  για τις υπέροχους Κισαμίτικους σκοπούς.
Την πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βουβών κ.Στυλιανουδάκη  Μαριάνα και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Βουβών κ.Στυλιανουδάκη  Τάκη για την υποδοχή τους στη μνημειακή Ελιά των Βουβών.
Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Κισάμου ,των Χανίων και της Κρήτης.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε  από καρδιάς τους φιλοξενούμενους και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου κ.Εγγλέζο Παναγιώτη και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων  κ.Δημητρίου  Αναστάσιο και τους εκπροσώπους των αντίστοιχων Διοικητικών Συμβουλίων κ.Ζερβό Μανώλη,,κ.Μπέλλο Παναγιώτη,κ.Σέββα Μαργαρίτης-Κατταβενάκη, κ.Ανανία Δέσποινα και κ.Κακαβά Ευαγγελία .


Δεν υπάρχουν σχόλια: