Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...

 Άμεση αντίδραση της Δημοτικής αρχής που τάχιστα έστειλε συνεργείο καθαρισμού στο σημείο που ο καλός χωριανός μου, είχε πετάξει τον καναπέ του και τις καρέκλες του. Αν και όπως έγραψαν στα σχόλια βρέθηκε ο υπαίτιος, εντούτοις θεωρώ οτι μια γερή "κατσάδα" δεν φτάνει γιατί θα υπάρξει και  επόμενη φορά. 
Δυστυχώς αν δεν ενδιαφερθούμε για τις παραποτάμιες χωματερές- αυτό το πράγμα που συμβαίνει ειδικά στα χωριά είναι έγκλημα- δεν θα αργήσει να ξαναγίνει οτι έγινε και τον Φεβρουάριο. Θεωρώ οτι ειδικά για αυτό το πράγμα πρέπει να γίνεται καταγγελία αμέσως, ειδικά αν κάποιος έχει δει και κάτι, στον πρόεδρο του κάθε χωριού. Ο Δήμος ειδικά απο φέτος έχει δώσει τηλέφωνο στην δημοσιότητα (2822 0 23110) ώστε όποιος έχει ογκώδη αντικείμενα να μην τα ξεφορτώνεται με τον γνωστό τρόπο αλλά να του παίρνουν απο το σπίτι του το συνεργείο καθαριότητας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: