Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει τα σχολεία στο Έλος έκαναν τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Χαχλάκη να κάνει μια σύσκεψη σήμερα Τετάρτη στο ίδιο το σχολείο. Στη σύσκεψη που είναι προγραμματισμένη για της 11 το πρωί θα παραβρεθούν εκτός από τον αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Γ. Χαχλάκη, οι Τουλουπάκης Θεόδωρος, Σκαλιδάκης Θεόδωρος, Μακράκης Γιώργος και  Φραγκιουδάκης Γιώργος από τον Δήμο, οι τοπικοί πρόεδροι του Ινναχωρίου καθώς και οι εκπρόσωποι συλλογών του Ινναχωρίου. 
Κύρια θέματα του σχολείου είναι η υγρασία που παρουσιάζει και πως θα μπορέσουν να το συντηρήσουν πριν έλθει ο χειμώνας, αλλά και για αλλαγή του ηλεκτρικού εξοπλισμού που είναι σε κακή κατάσταση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: