Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Στην Αθήνα βρέθηκαν οι δήμαρχοι Κισάμου κ. Μυλωνάκης του Αποκόρωνα κ. Κουκιανάκης, Καντάνου Σέλινου, κ. Περράκης όπου συναντήθηκαν με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος και τον Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη.
Παρόν στην συνάντηση η Ντόρα Μπακογιάννη αλλά και ο σύμβουλος του Δήμου Κισάμου κ. Νεκτάριος Κουμάκης.
 Συζητήθηκαν τα θέματα στελέχωσης των υπηρεσιών των Δήμων, έτσι ώστε να γίνει έγκαιρη διαχείριση των κονδυλίων, προς όφελος των δημοτών. Πρέπει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και να ξεπεραστούν γραφειοκρατικά ζητήματα, διαφορετικά τα χρήματα που θα δοθούν δεν θα μπορέσουν να λύσουν γρήγορα τα προβλήματα... όπως αναφέρει στην σελίδα της η Ντόρα Μπακογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: