Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ...

 Η αλήθεια είναι οτι η εξέδρα των επισήμων θα πέσει μικρή (γερή φαίνεται πάντως) για όλους αυτούς που θα θελήσουν να την ανέβουν. Άλλαξε και μέρος ήρθε ανατολικά του Μιχαήλ Αρχαγγέλου, αλλά αυτοί που θα θελήσουν να ανέβουν θα την βρουν....
Πρωθυπουργός- Μητροπολίτης -Περιφερειάρχης-Δήμαρχος και βουλευτές, στην πρώτη σειρά
Στρατηγοί- Ταξίαρχοι και λοιποί στην πίσω... συνωστισμός πάντως θα γίνει....
Δεύτερη αλήθεια είναι οτι το Καστέλι (έτσι λέγεται το σημείο εκείνο και όχι όλη η πόλη) είναι στα καλύτερα του και απο καθαριότητα σκίζει...μακάρι να το κρατήσουμε καθαρό και την επομένη μέρα..μιας και όπως όλοι ξέρουμε υπάρχει πρόβλημα με το προσωπικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: