Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Ο Πρόεδρος του Σύριζα κ. Τσίπρας και ο Μιχάλης σε μια από τις χθεσινές εκδηλώσεις επ' ευκαιρίας της επίσκεψης του πρώην πρωθυπουργού στην Κρήτη. Από τα παραλειπόμενα που η αλήθεια είναι πολλά που ειπώθηκαν στις ανοικτές συζητήσεις και εκτός του ΒΟΑΚ, θετική ήταν και η ενημέρωση για το φλέγον θέμα μας τα Λύκεια, από αντιπροσωπεία μαθητών των Λυκείων Κισάμου.
 Η αλήθεια είναι ότι αυτό μάλλον ήταν έκπληξη προς όλους μας, όταν υπάρχει η δέσμευση του υφυπουργού κ. Διγαλάκη, αλλά και σκληρή διαπίστωση, ότι οι μαθητές μάλλον δεν ικανοποιήθηκαν με τις απαντήσεις...του Δημαρχείου. Μάλιστα δεν είναι κρυφό ότι ήδη στα Λύκεια ακούγεται και η ημερομηνία της επόμενης κατάληψης του συγκροτήματος, που ενδεχομένως να μην έχει κάνει με το τεχνικό τμήμα του σχολείου ..όσο με τους καθηγητές που δεν έρχονται και χάνονται τόσες ώρες μαθημάτων.
- Πάντως ο κ Τσίπρας, για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα των Λυκείων, υποσχέθηκε ότι το θέμα θα το παρακολουθεί και αν δεν γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες, σύντομα θα κάνει σχετική ερώτηση στην Βουλή. 
Νομίζω ότι η δημοσιότητα δεν βλάπτει κανένα και η κοινή προσπάθεια όλων μας είναι στο σωστό δρόμο....καλά κάνουν και τα παιδιά να μην επαναπαύονται μιας και η προσπάθεια τους είναι για το καλό όλης της περιοχής. Μακάρι να το κάναμε και μεις οι μεγαλύτεροι το ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: