Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΠΕΝΤΕ ΤΟΝΝΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑΝ;

- Σιγά την καθαριότητα!!
Κάπως έτσι αντιλήφθηκαν (κάποιοι) την προσπάθεια του "Τυφώνα" να μας καθαρίσει. Μόνο 5 τόννους μάζεψε;
- Δεν φτάνει που μας μάζεψαν όλα αυτά που εμείς πετάμε έχουμε και την απαίτηση να μας ξεβρωμίζουν τελείως. Είναι μια κακή συνήθεια που δεν αλλάζουμε όση προσπάθεια κι αν γίνει είτε από φορείς, είτε από τον Δήμο, είτε από συλλόγους, είτε μεμονωμένα.
Φυσικά χάλασε την διάθεση μας αυτό το ολιγόλεπτο σόου του Λιμανιού, αλλά έτσι είναι αυτά, οι μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, τα ιδρύματα χρειάζονται προβολή, χρειάζονται να τα παίξει η τηλεόραση τα ΜΜΕ .. είναι το κέρδος τους.
Διακόσια μέτρα μακριά από την φιέστα των σκουπιδιών-που ομολογουμένως και μόνο αυτά να βγήκαν (φωτο) από το λιμάνι μας είναι υπόθεση- ένας Εγγλέζος, μπορεί και Γάλλος, τέλος πάντων άνθρωπος, μαζί με την γυναίκα του μάζευε σκουπίδια από την παραλία μας. Διακόσια μέτρα από την φιέστα μακρυά όμως απ' όλα τα κανάλια. Πέρασε κάμποσες μέρες εδώ -μπορεί να έχει σπίτι εδώ, του αρέσει η περιοχή και έκανε αυτό που πρέπει να κάνει... αυτό που η οικολογική συνείδηση του τον διατάζει.
Εμείς αντίθετα είμαστε όλο παράπονο.... 5 τόννους μόνο, καλά δεν έκαναν τίποτα "έπαιζαν" τόσες μέρες;
Αυτοί είμαστε αντί να πιάσουμε μια σακούλα τον ελεύθερο χρόνο μας και να γυρίζουμε τις παραλίες, κρίνουμε αυτό που κάνουν οι άλλοι... για μας. 
-Αλήθεια μόνο 5 τόννους μάζεψαν; Πράμα δεν έκαναν......

Υ.Σ Μας πείραξε και το ντύσιμο της Μαρέβα ..καλά με στρατιωτικά;  
-Ε δεν το κάτεχε η γυναίκα ότι εμείς οι αποδέλοιποι θα πηγαίναμε με ψηλοτάκουνα στον καθαρισμό του λιμανιού μας .... με ταγεράκια; Αν το ήξερε ..δεν θα ερχόταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: