Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΛ ΕΙΧΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

 Μάλλον τα παιδιά δεν πείστηκαν απο τις δεσμεύσεις και ξεκίνησαν 24ώρες επαναλαμβανόμενες καταλήψεις με ψήφο. Αίτημα πρώτο να συναντηθούν με τον Δήμαρχο Κισάμου κ. Μυλωνάκη. 
 Τα παιδιά ενημέρωσαν σήμερα τον διευθυντή του σχολείου παραδίδοντας και τα αιτήματα τους που δεν έγιναν γνωστά μιας και πρώτα θα τα καταθέσουν στον Δήμαρχο κ. Μυλωνάκη, αλλά και τον αντιδήμαρχο επί θεμάτων παιδείας κ. Χαχλάκη.
Νεώτερες πληροφορίες λένε οτι αύριο θα συναντηθούν με το δήμαρχο το πρωί και στην συνέχεια θα πράξουν ανάλογα με τις δεσμεύσεις που θα πάρουν. Πάντως η αλήθεια είναι οτι υπάρχει μεγάλη σύγχυση ακόμα και ανάμεσα στους ανθρώπους του Δήμου αν υπάρχουν ενυπόγραφες δεσμεύσεις απο τον υφυπουργό ή απλά ήταν λόγια που κάποιο σαιτ έβγαλε δίχως λόγο. 
Για τον ίδιο λόγο θα συνεδριάσει και ο σύλλογος γονέων τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: