Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

ΕΚΚΛΗΣΗ -ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

Οικογένεια με τέσσερα, παιδιά, μαθητές στο Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο, που χρόνια, παραμένει στην Κίσαμο ψάχνει σπίτι  να νοικιάσει για να ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ. Η συμφωνία με το σπίτι που μένουν ήταν για δυο χρόνια, κατά ευγενική και συμφέρουσα οικονομικά παραχώρηση των ιδιοκτητών, καθώς και τότε αναζητούσαν στέγη και ήταν αδύνατη η εύρεση. Τώρα πάλι βρίσκονται στη θέση αναζήτησης και η κατάσταση είναι δύσκολη και επείγουσα. Το σπίτι που διαμένουν, πρέπει να παραδοθεί σε λίγο καιρό με βάση τη συμφωνία. Θερμή παράκληση, αν υπάρχει Κισαμίτης ιδιώτης ή κοινωνικός φορέας, πολιτιστικός ή εκκλησιαστικός φορέας, εθελοντής, που έχει οίκημα ή κληροδότημα, ή γνωρίζει να υπάρχει κάτι που δε χρησιμοποιείται, παραμένει κλειστό χρόνια, και είναι στοιχειωδώς κατοικήσιμο, ας επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6949974005 για τυχούσα ενοικίαση προσαρμοσμένη στην περίσταση της οικογένειας και στην δύσκολη θέση που βρίσκονται.
Η οικογένεια, χρόνια εργάζεται στην Κίσαμο παρέχει υπηρεσίες σε ηλικιωμένους, σε καθαριότητα σπιτιών, σε συντήρηση, βάψιμο, κατοικιών κ.λ.π. Δεν έχει μέσο μεταφοράς έτσι υποχρεώνεται να βρεθεί κάτι μέσα στην πόλη της Κισάμου ή σε κοντινό χωριό με αστική συγκοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: