Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Δελτίο τύπου με δήλωση του Δημάρχου κ. Μυλωνάκη, έστειλε ο δήμος Κισάμου σχετικά με την αναβολή των Καρναβαλικών εκδηλώσεων ανά την Ελλάδα.
-Είμαστε σε αναμονή και σε ψύχραιμη διαχείριση του θέματος που έτσι και αλλιώς απαιτεί σοβαρότητα και ευθύνη. Ο Δήμος Κισάμου κινείται συντεταγμένα με την πολιτεία, το υπουργείο και τους αρμόδιους φορείς υγείας. Η καρναβαλικές εκδηλώσεις είναι ζωτικής σημασίας για την τοπική οικονομία και την πολιτιστική δράση, αλλά για εμάς υπεύθυνη στάση είναι να περιμένουμε οδηγίες και θα ενεργήσουμε ανάλογα, έχοντας ως γνώμονα την δημόσια υγεία. Τα υπόλοιπα, είναι λεονταρισμοί και αναλώσιμοι μικροπολιτικοί ενάντια στο κοινό καλό.

Σε αντίθετο μήκος κύματος η δήλωση της αντιπολίτευσης του Δήμου Κισάμου δια στόματος κ. Σταθάκη.
-Διαφωνώ με την απόφαση "ότι θα περιμένουμε απόφαση από το υπουργείο Υγείας" Δημοτικό συμβούλιο και όλοι μαζί οι εμπλεκόμενοι θα αποφανθούν. Διαφορετικά η θέση μου είναι ότι η παρέλαση των αρμάτων γίνει κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: