Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ 4 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗΣ

Στην διαύγεια του Δήμου Κισάμου αναρτήθηκαν οι μισθοί των μελών της Μονομετοχικής εταιρείας του Δήμου Κισάμου, που κάθε χρόνο είναι όλο και περισσότεροι αυτοί που πληρώνονται για να κάνουν έργο σε μια περιοχή που απο τα λεγόμενα μας την σπρώχνουμε σε ξένη διαχείριση. Να θυμίσω οτι τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της Μονομετοχικής Λαφονησιού απο τον τότε δήμο Ιναχωρίου, που όλα ξεκίνησαν απο εκεί... με την αξιοποίηση μέσω προγραμμάτων της περιοχής και του νησιού, εκτός απο του διευθύνοντα συμβούλου όλοι οι άλλοι ήταν άμισθοι, εθελοντές προσφοράς.. τα χρόνια βέβαια πέρασαν και η Μονομετοχική έγινε μια καλή εταιρεία που καλοπληρώνει τους διορισμένους της για να κάνουν αυτό που εθελοντικά υποσχόταν προεκλογικά. 
- Με την υπ.αρ. 5/2020 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Μονομετοχικής Α.Ε του Δήμου Κισσάμου με την οποία αποφασίστηκε η αμοιβή του Α' Αντιπροέδρου κ. Τουλουπάκη Θεόδωρου να ανέρχεται στο ποσό των χιλίων εξακοσίων ενενήντα πέντε ευρώ και ογδόντα δύο λεπτών (1.695,82 ευρώ )μηνιαίως μικτά.
Του Β΄ Αντιπροέδρου κ. Χουδαλάκη Ευάγγελου να ανέρχεται στο ποσό των χιλίων πεντακοσίων εβδομήντα τεσσάρων ευρώ και τριάντα τριών λεπτών (1.574,33 ευρώ) μηνιαίως μικτά.
Του Γ΄Αντιπροέδρου κ. Χαραλαμπάκη Εμμανουήλ να ανέρχεται στο ποσό των χιλίων πεντακοσίων εβδομήντα τεσσάρων ευρώ και τριάντα τριών λεπτών (1.574,33 ευρώ) μηνιαίως μικτά.
Της Δ΄Αντιπροέδρου κ. Σκαλιδάκη Ελευθερίας να ανέρχεται στο ποσό των χιλίων πεντακοσίων εβδομήντα τεσσάρων ευρώ και τριάντα τριών λεπτών (1.574,33 ευρώ) μηνιαίως μικτά.
Ε) Του μέλους Σκαράκη Ευαγγελίας, η οποία έχει ορισθεί ταμίας και εκτελεί διοικητικά χρέη για τις ανάγκες της εταιρείας, να ανέρχεται στο ποσό των χιλίων εκατόν ογδόντα τριών ευρώ και πενήντα λεπτών (1.183,50 ευρώ) μηνιαίως μικτά. Στα ανωτέρω ποσά θα περιλαμβάνονται και όλες οι νόμιμες κρατήσεις. 

Για την ιστορία αναφέρω οτι παρόν ψήφισαν στην διαδικασία ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Καστανάκης Γιώργος και ο κ. Φραγκιουδάκης Γιώργος, ο τελευταίος να δηλώνει οτι δεν συμφωνεί να υπάρχουν και να λειτουργούν εταιρείες μέσα στον Δήμο.

Ας ελπίσουμε οτι το έργο που θα γίνει εκεί κάτω θα είναι αντάξιο των τόσων πολλών τίτλων που τα τελευταία χρόνια μοιράζονται σε εκλεγμένους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: