Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Ο ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ

Περιπετειώδες ήταν η χθεσινή νύχτα στην πόλη μας με πολλές συλλήψεις για οδήγηση υπό επήρεια μέθης αλλά και έλλειψη διπλωμάτων οδήγησης. Μάλιστα έγιναν και αρκετές προσαγωγές και αρκετά νεαρά άτομα διανυκτέρευσαν στο Α.Τ Κισάμου μιας και οδηγούσαν το αυτοκίνητο του μπαμπά τους. Κατασχέθηκαν και κάμποσα μηχανάκια.
Ορισμένα περιστατικά τα δικαιολογεί η μέρα, αλλά όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις ο πατέρας κινδυνεύει περισσότερο για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, απ ότι τα ανήλικα που η μέθη είναι πλημμέλημα.
Καλό είναι να προσέχουμε ....για να έχουμε, αν και οι εποχές έχουν αλλάξει κατά πολύ.

2 σχόλια:

Ν.Ι.Χουρδάκης είπε...

κ. Παπαδάκη,
ποια περιστατικά δικαιολογεί η μέρα;
Με εκτίμηση,
Ν.Ι.Χουρδάκης

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Το να μεθύσουν κύριε Χουρδάκη αφού με ρωτάτε... είπα ορισμένα