Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 1ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

 Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου το απόγευμα, βάλαμε τα άσπρα μας μπλουζάκια, πήραμε την καλή μας διάθεση και πήγαμε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κισάμου, να υποδεχθούμε την Άνοιξη και τις Απόκριες!!!!
Το ταλέντο και το ταπεραμέντο της Θεώνης Κουτσουνάκη μας ξεσήκωσε… Εμάς τους μεγάλους μας οδήγησε στα μονοπάτια της παιδικής μας ηλικίας ενώ τα παιδάκια μας ξεφάντωσαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο, με πολλά μηνύματα και εικόνες!!!
Ευχαριστούμε θερμά Θεώνη Κουτσουνάκη, ήσουν μοναδική!!!
Ευχαριστούμε τους Χορηγούς που ενίσχυσαν την προσπάθεια του Νηπιαγωγείου μας, έναν – έναν ξεχωριστά : BREEZE, Αρτοποιήματα Θεωχάρη Πατεράκη, Sportivo, Κρεοπωλείο 11 αδέρφια, τα Λιχουδίσματα της Φιλίας, Πρατήριο υγρών καυσίμων Ροδουσάκη, Χρώματα Κουφάκη Δέσποινα, Χρώματα Βερυκάκης Νίκος, Βιβλιοπωλείο Ξυπολιτάκη.
Ευχαριστούμε επίσης το biskotto.gr, το blog SADENTREPESE και τους ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ που δημοσίευσαν τη δράση μας!!
Ευχαριστούμε τον Θοδωρή Παρασκάκη για την δημιουργία της αφίσας και για τον προσωπικό του χρόνο που αφιέρωσε, να καθοδηγήσει τα παιδιά μας στο Νηπιαγωγείο και να ζωγραφίσουν την αφίσα παρέα!!!
Ευχαριστούμε τον Δήμο Κισάμου που μας διέθεσε την αίθουσα εκδηλώσεων!
Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και συμμετείχε στην γιορτή του σχολείου μας!!
Οι Νηπιαγωγοί και ο Σύλλογος Γονέων 
του 1ου Νηπιαγωγείου Κισάμου


Δεν υπάρχουν σχόλια: