Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ

Άλλη μια απάτη μέσω τηλεφώνου εξιχνίασε το Α.Τ Κισάμου. Η απάτη αφορούσε προκαταβολή για δήθεν αγορά μηχανήματος μέσω ιστοσελίδας. Στην απάτη ο ενδιαφερόμενος έστελνε χρήματα για προκαταβολή μηχανήματος, με τους απατεώνες να εξαφανίζονται μετά και την πρώτη συναλλαγή.
- Η αλήθεια είναι ότι οι απατεώνες έχουν εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, εκμεταλλευόμενοι ίσως και την αλματώδη εξέλιξη της τεχνολογίας, και δεν είναι λίγα τα θύματα που παρά τις ενημερώσεις απο αστυνομία και ανεξάρτητες αρχές. Βασικός κανόνας  η όποια αγορά μέσω ίντερνετ θέλει μεγάλη προσοχή και ιδιαίτερα αν κάνετε online αγορές.
Πάντως καιρός είναι και μεις εδώ στην Κίσαμο να το πάρουμε το θέμα στα σοβαρά, για να μην πέφτουμε θύματα των ίδιων... απατεώνων συνέχεια. 
Μπείτε ΕΔΩ για να δείτε πόσες απάτες υπάρχουν και να προφυλαχθείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: