Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ....

Η υπ αρ. 13/13-2-2020 απόφαση του Δ.Σ. του Δήμου Κισάμου έδειξε ότι είναι κατώτερο από αυτό που απαιτούν οι ανάγκες του δήμου. Ψήφισε σχεδόν ομόφωνα την απόφαση του Δ.Σ. της Δημοτικής Μονομετοχικής ΑΕ να έχει 4 αμειβόμενους αντιπροέδρους! Μια εταιρεία με κύκλο εργασιών γύρω στο 1.200.000 € το χρόνο έχει 4 αντιπροέδρους και δαπανά το 10% του τζίρου για αμοιβές των 5 από τα 9 μέλη του Δ.Σ. Η ΔΕΥΑΧ, με κύκλο εργασιών πάνω από τα 77.000.000 € έχει 1 αντιπρόεδρο. 
Τελικά το ΔΣ δεν μπόρεσε να σταθεί έξω από το "αλισβερίσι", που συχνά ευτελίζει την ίδια την πολιτική. Το νόμιμο δεν είναι και ηθικό. Και το χειρότερο είναι ότι αυτή τη τακτική υιοθετούν και οι νέοι που μιλούσαν προεκλογικά για την επιθυμία τους να διακονήσουν τα κοινά. Το σύστημα καλά κρατεί.
 Έτσι όμως δεν αλλάζει η Κίσαμος, που όλοι όπως αναφέρουν επιθυμούν.
Κ. Σ. ΧΑΡΤΖΟΥΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: